Tjänster från GIT/Min Golf

Sms-tjänster i Min Golf

Nu kan du få dina starttider direkt i mobiltelefonen när du befinner dig på en plats utan internetförbindelse.
Upplägget är mycket enkelt. Du skickar en bestämd text till nummer 72181 och får ett sms i retur med den önskade informationen.
Mobilnumret i GIT måste formateras ex. +46701234567 (landskod måste vara med, inga punkter, bindestreck eller mellanslag).
Om detta inte kan matchas motregistrerat mobilnummer i GIT får golfaren ett sms ”Telefonnumret hittades inte i Min Golf eller är inte rätt formaterat. Läs mer om tjänsten på www.golf.se. Golfaren måste då ändra sina uppgifter i Min Golf (eller i GIT via hemmaklubben).

Identifiering av person görs på unikt mobilnr. i GIT/Min Golf.

5 olika sms-tjänster

1. Mina starttider = skicka starttid till 72181 för att få en påminnelse om dina två kommande bokningar.
  2. Mina tävlingar = skicka tävling till 72181 för att få dina två kommande, aktuella, starttider i lottade tävlingar (som finns publicerade på Min Golf).
  3. Mina tävlingsanmälningar = skicka anmälan till 72181 för att få dina två kommande tävlingar (bekräftelse på anmälan).
  4. Mina resultat = skicka resultat till 72181 för att få dina två senaste tävlingsresultat
  5. Min HCP-ranking = skicka hcp-ranking till 72181 och få din aktuella hcp-ranking (Totalt i Sverige, Samma kön, Din klubb).
Sms-tjänsten är en s.k. betaltjänst. Tjänsterna kostar 4 kr inkl moms (en fråga = 4 kr, dock tillkommer normal sms-avgift för att skicka ett sms till 72181). Kostnaden debiteras automatiskt det uppringande mobilnumret.