Juniorerna

Juniorkommittén ansvarar för att det ska finnas såväl bredd som topp bland juniorerna och att alla kan utvecklas till bra golfspelare. Alla juniorer utbildas i golfregler och etik samt fostras till ett trevligt och sportsligt uppträdande.

Juniorerna ska känna tillhörighet i klubben, må bra och tycka att golf är kul. Juniorverksamheten är basen för klubbens rekrytering till representationslag och är därför en prioriterad verksamhet i klubben.

Ordförande: Vakant

Ledamöter: Christer Mohlin, Linda Gradin, Isedora Timander Skogström, Mathias Åström, Marcus Kristoffersson, Joakim Dahlin, Malin Lindgren

För barn och juniorer kör vi följande aktiviteter under sommaren:

Golfäventyret

För barn 3-12 år. Pris 100 kr för hela sommaren.

Dag Tid Plats

Juniorträning

För barn 10-18 år som spelar golf. Plats: Vägnön.

Tisdagar Tid

Barn-/juniorläger

19-21 juni anordnar vi ett juniorläger på vår egen bana. Dagarna startar kl. 10 och slutar kl. 14. Barnen ska vara medlemmar och spela golf.

Anmälan görs till kansliet på 0611-67001.