Information om spelrätter
Visa väderutsikterna för Hägk
Visa senaste tävlingsresultaten

Välkommen till Härnösands Golfklubb

Härnösands Golfklubb har plats för nya aktiva medlemmar. Du är välkommen in i en positiv gemenskap i klubben.

Kontakta klubbens pro Erik Lindgren för ytterligare information om eller anmälan till nybörjarkurser, telefon 0611-670 00.

För information om medlemskap, kontakta kansliet på telefon 0611-670 00 eller registrera dina uppgifter ovan så kontaktar vi dig!

Golf är en härlig kombination av familjenöje, naturupplevelse och tävlingsidrott - en givande fritid för alla åldrar!

Nyheter:

Nu finns "Golfhäftet 2014" till försäljning på HäGK´s kansli. Golfhäftet är ett ett rabattsystem på ca 500 golfklubbar i Sverige, Norge, Danmark, Tyskland, Spanien och Portugal. De flesta banor erbjuder ägare till Golfhäftet halv greenfee vid ett speltillfälle under 2014. Häftet kostar 495:- och det går bra att köpa nu.
Mycket bra att ha om ni planerar en "golftour" denna sommar.

Kontakta Erik på tel: 0611-670 00, 070-338 06 06 eller mail info@harnosandgk.se

Helgen den 3-4/5 kommer vi att städa på Golfbanan. Det ska oljas, krattas, sopas, skuras mm. Ta på lämpliga kläder och medtag lämpligt verktyg (krattor) så gör vi vår bana och våra hus fina inför starten.

HäGK

Dagens datum: 23-04-2014

Dagens lunch:

Tel nr:0611-66106
Restaurangen är stängd.
Kiosken är stängd.

Startförbud:
Banan är stängd.

Övrigt:
Rangen är stängd.
Shopen är stängd.

Kansliet finns på Kastellgatan 7.

Räkna ut ditt HCP:

Herrar: