Är du vår nya krögare?

HÄRNÖSANDS GOLFKLUBB SÖKER KRÖGARE!

Vår anrika golfklubb har funnits sedan 1958 och har en vacker bana längs Norrlandskusten som är unik i sitt slag.

Anläggningen är placerad 15 minuter utanför Härnösand och ligger utmed Ulvviksvägen på väg mot Hemsön. Restaurangen är placerad vid anläggningens hjärta, i det f.d. klubbhuset, i en anrik lokal med stor uteservering i nästan alla väderstreck, med plats för cirka 70 sittande gäster inomhus.

Golfklubben har över 1000 medlemmar och varje år besöks klubben av dubbelt så många greenfee-gäster från andra delar av Sverige och världen. Restaurangen är självklart också ett besöksmål för icke-golfspelande gäster.

Restaurangen är renoverad i omgångar sedan den byggdes. Det finns stora möjligheter för den framtida krögaren att själv sätta sin prägel på inredning och ytskikt i restaurangen. Köket kommer att genomgå en rejäl renovering under våren 2020 för att förbättra arbetsmiljö och göra restaurangen ännu mer attraktiv. Denna renovering bekostas helt av fastighetsägaren (dvs. golfklubben).

Det finns stora potential att utveckla restaurangen för t.ex. företagsverksamhet med konferenser och events både under- och utanför golfsäsongen.

Facilitetsmässigt för krögaren:
Ett nyrenoverat kök avskärmat från den öppna säljytan/bardisken ut emot restaurangen.

Alla inventarier så som kylar, frys, fritös, och stekbord m.m finns inom kökets väggar.
Restaurangytan är uppdelad i tre ”delar”, ena delen är placerad utanför köket och bardisken där går det att göra plats för cirka 20 sittande, en del i det gamla klubbhuset (större delen) där det finns två kakelugnar, och så ett avskilt rum perfekt för bokningar om cirka 20 sittande.

Möbler (stolar och bord) finns idag på plats i lokalen. Det finns också en stor möblerad uteplats/altan som är placerad med sol under större delen av dagen med en helt fantastik utsikt över både golfbana och havet, det finns även på den andra sidan av huset en möblerad uteplats mot träningsområdet och klubbhuset.

Utmaning för nya krögaren:
Vi vill att våra gäster levereras hög kvalitet på både service och mat.
Då öppettiderna på anläggningen är generösa under säsongen är det viktigt att man också förstår att det ska kunna ske servering/kioskförsäljning (obemannad om så önskas) av olika slag från klockan 7 på morgonen ända tills sista campinggästerna går och lägger sig efter deras kvällsmiddag vid 22 tiden under golfsäsongen maj till augusti. Alla öppettider och förutsättningar kan fastställas efter diskussion med representant för klubben.
Det blir både restaurang-, dryck- kiosk och caféservering under en normal arbetsdag med blandade typer av gäster. Under säsongen varierar det också i aktivitet under veckodagarna, torsdag, fredag, lördag och söndag är det allra viktigast att restaurangen är öppen för service.

En stor del i utmaningen är att golfanläggningen är helt stängd under vinterhalvåret och därför brukar också restaurangen vara stängd vintertid. Den som blir vår nye krögare är därför inställd på att jobba under hela golfsäsongen.

Självklart finns också möjlighet att ha öppet under resterande månader om så önskas, vi är öppna för förslag och diskuterar gärna de möjliga önskemål som vår nästa krögare har.

Vi söker helt enkelt en krögare som i team med klubben vill vara med att skapa en anläggning att trivas på och att längta till. Vi vill ge goda förutsättningar att driva restaurangen och vill att ni liksom vi, är gästvänliga och ser till att våra gäster och medlemmar får en fantastisk upplevelse på vår anläggning!

Mer information om Härnösands Golfklubb finner ni på www.harnosandgk.se

Vid intresseanmälan eller frågor kontaktar ni vår Klubbchef Erik på telefonnummer 0611-670 00 / 070-338 06 06 eller info@harnosandgk.se
Sista ansökningsdag: 31 mars 2020.

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag!